SAVE THE DATE – O SEDINTA FOTO DE CUPLU IMPORTANTA INAINTE DE NUNTA?

Am hotarat sa revin pe blog cu un scurt articol despre sedintele foto “Save the date” si imporanta unei astfel de sedinte inainte de nunta. Cu siguranta multi dintre voi va puneti urmatoarea intrebare: “Merita sau nu sa investiti intr-o sedinta foto de cuplu inainte de nunta? “

Desi multe cupluri considera o astfel de sedinta inutila sau o pierdere de timp, ea este extrem de importanta, mai ales, pentru persoanele care nu sunt obisnuite sa fie fotografiate. Nu este usor sa te afli in fata aparatului de fotografiat,  atunci cand in spatele acestuia se afla un necunoscut. De cele mai multe ori devenim timorati , emotionati si ne pierdem din naturalete, lucru ce se va observa imediat in fotografiile realizate.

STABILIREA UNEI CONEXIUNI INTRE CUPLU SI FOTOGRAF

Stabilirea unei bune relatii intre voi si fotograf cu ceva timp inainte de ziua nuntii va face o mare diferenta in rezultatul obtinut in urma fotografiilor realizate. Sunt convinsa ca alegerea fotografului de nunta nu este una intamplatoare si multi dintre voi alegeti un fotograf profesionist, care sa va documenteze ziua evenimentului, insa cred cu tarie ca stabilirea unei conexiuni intre oameni presupune timp. Optarea pentru o sedinta foto” Save the date” inainte de ziua nuntii va va ajuta, cu siguranta, sa va cunoasteti, sa legati o prietenie si sa-i acordati mai multa incredere celui care va imortaliza in imagini povestea nuntii voastre. Oferiti fotografului posibilitatea de a va observa personalitatea, comportamentul natural si chimia din cuplu. Aceste elemente imbinate cu alegerea celor mai bune unghiuri vor face ca imaginiile capturate in ziua nuntii sa fie cu adevarat unice si remarcabile.

CREAREA DE AMINTIRI

Ce reprezinta fotografia pentru multi dintre noi? A ajuns sa faca parte din viata noastra de zi cu zi, fara sa ne dam seama. Toti suntem fotografi, iar in fiecare zi cream amintiri pe care ne dorim sa le retraim iar si iar. Asta este rolul fotografiei. Ne ajuta sa imortalizam momente, facand parca timpul sa stea in loc. Alegeti pentru sedinta foto o locatie care sa va reprezinte, care inseamna o amintire pentru voi, ca si cuplu. Fie ca este vorba despre orasul natal sau locul in care v-ati cunoscut, de parcurile in care va petreceti cel mai mult timp sau de activitati pe care iubiti sa le faceti impreuna, important este ca acel lucru sa va reprezinte si sa fie o amintire de pret pentru voi.

UNGHURI POTRIVITE…FOTOGRAFII REUSITE

Asa cum mentionam si mai devreme, alegerea corecta a unghiurilor de fotografiere ne pot conduce catre o imagine perfecta. Da, suntem profesionisti, de aceea, ne implicam emotional in evenimentele voastre si ne dorim ca fotografiile voastre sa fie spectaculoase, sa transmita emotii. Multi oameni spun despre ei ca nu sunt fotogenici, iar raspunsul meu unul cat se poate de simplu. Fotograful este cel care decide asta…tocmai pentru ca in fotografie este vorba de unghiuri si lumina.

Cu siguranta, alegerea unei sedinte foto de cuplu “ Save the Date” va va face sa realizati cat de importanta este comunicarea cu fotograful, modul in care acesta lucreaza, cum arata materialele predate, ce asteptari sa aveti si ce puteti imbunatati in relatia cu acesta, astfel incat imaginiile realizate in ziua nuntii sa fie perfecte.

Sedinta foto prezentata a avut loc pe frumoasele strazi ale capitalei, impreuna cu Olivia si Jordan, doi oameni frumosi, carismatici, bloggeri de travel. Traiesc o poveste de dragoste frumoasa, se iubesc si transmit extrem de mult vibe pozitiv. S-au cunoscut in Bucuresti, iar acum calatoresc impreuna in jurul lumii, de aceea te invit sa ii urmaresti pe Instagram, Youtube si restul retelelor de socializare. They are really cool!!!

Insta: https://www.instagram.com/oliviadejeu/

https://www.instagram.com/thelifeofjord/

Youtube: youtu.be/HPsBEvmQbHQ

www.youtube.com/oliviadejeu

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_1

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_2

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_3

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_4

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_5

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_6

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_7

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_8

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_9

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_10

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_11

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_12

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_13

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_14

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_15

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_16

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_17

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_18

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_19

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_20

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_21

sedinta_foto_cuplu_bucuresti_22

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *